Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

De Vorm Bedrijfstrainingen

De Vorm Bedrijfstrainingen verzorgt trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Tevens hebben wij programma’s waar wij met u werken aan ziekteverzuim, ziektepreventie en teambuilding. Wij hebben de visie dat alleen een personeelslid dat emotioneel in balans en goed persoonlijk ontwikkeld is, een duurzame toevoeging kan zijn voor uw onderneming. Een burn-out of langdurig ziekteverzuim met psychische oorzaak vormen een aanzienlijke bedrijfsrisico voor uw onderneming. Buiten de directe kosten is de niet dimages (9)irecte schade vaak even groot: interim personeel werven, inwerken, enz. Wanneer een werknemer in balans is met zichzelf zal de interactie naar cliënten en collega’s optimaal zijn. Dit behoort tot het terrein van de onzichtbare succesfactoren van uw onderneming. Al onze trainingen hebben een basis in stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap en worden altijd aangepast aan de unieke situatie van uw bedrijf of de heersende problematiek. Met De Vorm Trainingen krijgt u altijd maatwerk. Wij adviseren u kosteloos bij uw vraagstukken op dit gebied middels een informatief gesprek. Contact

 De Vorm Trainingen biedt de volgende trainingen aan:

 

 De Vorm Feedback Training:

‘Feedback Feed positive’images (15)

Klassieke feedback training middels rollenspellen, discussies en ervaringsgerichte oefeningen ten behoeve van bedrijfsgerichte casussen worden behandeld en vervolgens worden deze  uitgediept met non verbale communicatietraining, oefeningen in conflicthantering en met ontspanningstechnieken. Deze hebben allen direct invloed op de onderlinge communicatie. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van de technieken en modellen uit NLP ( neuro linguistisch programmeren).

 De Vorm Communicatie Training:

 ‘Communicatie als ambacht’

In De Vorm Communicatie Training leert u dat u op een andere manier kan luisteren zowel naar uzelf als naar uw collega’s. Hierbij zult u ervaren dat u al snel een behoefte achter de vraag kunt ontdekken, waardoor er een nieuwe manier van interactie en communicatie opgang komt. Deze training van De Vorm Trainingen leert dat communicatie ertoe kan bijdragen dat er een persoonlijk groeiproces in gang wordt gezet. Veel cursisten leren herkennen dat emoties vaak een drijfveer zijn in hun communicatie zowel bij zichzelf als bij anderen.

De Vorm Persoonlijk Leiderschap Training:

‘Geluk als keuze’

In deze training laten wij zien dat negatieve gedachten en overtuigingen een enorme invloed hebben op het persoonlijk welzijn, de communicatie, de productiviteit en de gezondheid.images (15) Aan de hand van rollenspellen, het oefenen met computergestuurde biofeedback apparatuur en persoonlijke gewaarwordingsoefeningen leert u om anders te kijken naar situaties in het algemeen, en om anders te kijken naar persoonlijke en zakelijke relaties. U zult ervaren welke enorme voordelen er zijn, wanneer u op een positieve manier kan leren kijken naar uw eigen drijfveren, overtuigingen en de bijbehorende emoties. De Vorm Trainingen garandeert dat deze training leidt tot een diepere zelfkennis en het sneller herkennen van burn-out risico’s.

De Vorm stressmanagement training:

‘Stress als vriend en vijand’

Over ongezonde stress is al heel veel geschreven. Dit betreft vaak de schadelijke gevolgen voor lichaam en geest. Hierdoor ontstaat een invloed op het dagelijks functioneren, werk, gezin en/of sociale contacten. De lichamelijke en geestelijke gezondheid staat onder druk. Kortom, stress beïnvloedt dan de kwaliteit van leven. In deze training wordt uitgebreid ingegaan op het fenomeen ongezonde stress:images (16)

  • Hoe ontstaat het?
  • Wat zijn de verschillende soorten stress?
  • Welke lichamelijke processen zijn werkzaam?
  • Wat zijn de risico’s?
  • Hoe kan ik een teveel aan stress herkennen?

Wanneer er sprake is van teveel ongezonde stress, en deze herkend wordt op de invloed van het leven en dus ook op de gezondheidsrisico’s, dan is het belangrijk om er iets aan te gaan doen. Gelukkig zijn er verschillende methoden om met teveel ongezonde stress aan de slag te gaan. In deze training hebben wij een aantal belangrijke tools geselecteerd. Deze helpen u op weg om de eerste stappen te zetten naar minder ongezonde stress, waarbij wij ook laten zien dat er ook positieve stress is. Stress is een hele natuurlijke en ook gezonde reactie van het lichaam. Op het werk helpt gezonde stress om goed te presteren; het maakt  alert, geconcentreerd en efficiënt. Deze spanning maakt het lichaam ook klaar voor actie wat nodig is om te kunnen reageren op situaties die bedreigend zijn.

De Vorm Open Thema Training:

‘Passie als werkgever’

Deze training is een blauwdruk om uw bedrijfsthema’s te verwerken in een training. De Vorm Trainingen richt zich dan ook op persoonlijke ontwikkeling, empathische communicatie, zelfmotivatie en het herkennen van persoonlijke motieven tot arbeid. De Open Thema Training is een tool voor communiceren of herdefiniëren van uw bedrijfsdoelstellingen, de drijfveren van uw organisatie en de toestand van uw onderneming op dit ogenblik. De Vorm Trainingen helpt met het herfocussen van uw 272597_423667037668727_1307641385_obedrijfsdoelstellingen of management doelen. Deze training is dan ook uitermate geschikt bij organisatieveranderingen zoals herinrichting, nieuwe samenwerkingsverbanden, een reorganisatie maar ook als tool bij de groei van uw bedrijf. De Vorm Bedrijfstrainingen kunnen separaat gegeven worden of gecombineerd tot een volledig coachingstraject voor groepen of individuen. Met de trainingen van De Vorm Trainingen krijgt u altijd een op maat gemaakt pakket voor uw organisatie en uw medewerkers. Vul hier het contactformulier in voor meer informatie of een eerste persoonlijke kennismaking met De Vorm Trainingen.

Share This: