Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

De Vorm Trainingen Sport Cadeaushop

Bij De Vorm Trainingen is gezondheid en plezier in sport op ieder niveau onze doelstelling en daarom kun je bij ons Sport shoppen!

De ene keer volg je een loopclinic ter bevordering van je looptechniek dan weer een paar lessen Power Walking en de volgende keer bezoek je misschien één van onze Fitness Bootcamps of loop je een tijdje mee met één van onze loopgroepen.

Wil je beter omgaan met stress? Dan is een workshop Mindful/Meditatief wandelen of hardlopen misschien wel wat voor jou of kom je helemaal tot jezelf met een Inspiratie wandeling

In het kader van jouw gezondheid als rode draad in jouw leven, zijn De Vorm Trainingen cadeau vouchers een welkome afwisseling op de traditionele cadeaus.images (1)

Steeds vaker worden wij benaderd voor speciale arrangementen als cadeau aan vrienden, maar ook door bedrijven die hun personeel willen verwennen. Zeker in de tijd voor de feestdagen krijgen we hier veel verzoeken voor.

Om deze reden hebben we een aantal voorbeelden van mogelijke activiteiten welke als cadeau kunnen worden gegeven, of wellicht kunnen dienen als een kick-off van het nieuwe jaar in plaats van een receptie.

Dit kan bijvoorbeeld een Fitness Bootcamp , een Running clinic of een Inspiratie wandeling zijn met aansluitend een drankje en een hapje of een lunch danwel diner. Wij bespreken graag uw wensen met u.

Staat uw cadeau idee hier niet bij, dan helpen wij u graag met een maken van een cadeau op maat.Cadeau bon kerst

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

 Fitness Bootcamp

 Trailrunnig Bootcamp

 Running clinic looptechniek

 Running clinic mentale processen

 Inspiratie wandeling

 Mindful/Meditatief wandelen

 Mindful/Meditatief hardlopen

 Power WalkingBootcamp_Logo_met_text

 Hardlopen groepen

 Personal Running coaching

 

 

Wanneer wij een workshop of clinic organiseren, dan kunt u een proefles volgen in Hardlopen of Power Walking. U kunt ook met uw bedrijf, vrienden of familie een evenement door ons laten organiseren, al dan niet met een hapje en een drankje. Heeft u vragen en wilt meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op. In de agenda kunt u een kijkje nemen voor de nieuwste informatie.

Wilt u de deelname aan een workshop, een clinic, een aantal lessen hardlopen of Power Walking cadeau geven, dan maken wij er een feestelijke waardebon van.

Voor een overzicht van de kosten kijkt u op Werkwijze en Kosten.

images (5)

 

Share This: