Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

De Vorm Teambuilding

Iedereen is ervan overtuigd dat een goed team uit een groep mensen bestaat die elkaar respecteren, open communiceren  en elkaar motiveren. Zo’n team is een gouden formule voor een onderneming. Evenals een goed product afhankelijk is van een goede producent, is een onderneming afhankelijk van zijn werknemers. Een hechte en betrokken groep medewerkers kan uw onderneming immers tot grote hoogtes stuwen. Bij De Vorm Trainingen geloven wij sterk in de invloed van de werknemer op de organisatie in zijn geheel, daarom bieden wij u teambuilding trainingen aan. Onze trainingen worden vaak in de vrijheid en diversiteit van de natuur op de Veluwe gegeven. Laat uw medewerkers elkaar eens op een andere manier ontmoeten.

Naast de verschillende standaard trainingen van De Vorm Trainingen, die u kunt terug vinden onder bedrijfstrainingen, ontwikkelen wij trainingen naar uw behoefte en wensen.

De Vorm Trainingen biedt de volgende teambuildingsactiviteiten aan:

De Vorm Trainingen: Inspiratie wandelingen

Een inspiratie wandeling is een wandeling met als doel weer in contact te komen met de diepere lagen van uzelf waar we vaak, door ons drukke, jachtige leven van vervreemd zijn.
De wandelingen worden uitgebreid met inzicht- en reflectieoefeningen, adem- en ontspanningstechnieken. We gaan op zoek naar die delen waarmee u in contact staat wanneer u landscapes-nature_00354179 (800x342)onbevangen en in balans bent  met u zelf in het hier en nu. Deze wandelingen kunnen verbonden worden met een thema zoals bijvoorbeeld: teambuilding, communicatie, samenwerking of stress management.Meer informatie over deze clinics 

 

De Vorm Trainingen: Fitness bootcamp

Bootcamps zijn uitstekende mogelijkheden voor teambuilding. De Vorm Trainingen werkt met thema’s, zoals: samenwerking, communicatie en/of motivatie. Bootcamps worden georganiseerd in de bossen van Putten en Garderen in een zeer uitdagende omgeving. De trainingen worden geheel afgestemd op uw behoefte en de mogelijkheden van de betrokkenen.Tevens kunnen wij Bootcamps organiseren in uw eigen omgeving.Meer informatie over deze clinics

 

De Vorm Trainingen: Running clinics

In Nederland is hardlopen een rage geworden. Wij organiseren clinics voor hardlopers, zowel beginnende als gevorderden lopers. Een clinic kan een goede start zijn voor het bouwen aan wederzijds respect en het delen van een interesse of passie schept altijd een band. Meer informatie over deze clinics images (12)

 

De Vorm Trainingen: cursus hardlopen voor beginners

Deze cursus is bedoeld om mensen in beweging te brengen en hun de voordelen van sportief en actief bezig zijn te laten ervaren. Een gevolg hiervan is dat hun lifestyle positief wordt beïnvloed, veel cursisten zijn zich bewuster van voeding en het gebruik van genotsmiddelen. Deze cursus kan gedaan worden op reguliere basis over de periode van een aantal weken. Ook is het mogelijk een cursus in een aantal delen op te splitsten, waarvan een gedeelte gezamenlijk gedaan wordt en een gedeelte als huiswerk behandeld zal worden. De trainers van De Vorm Trainingen kijken naar de mogelijkheden en doelen van de deelnemers en zullen daar een persoonlijke training op ontwerpen.images (11)

De Vorm Trainingen: cursus/workshop Power Walking

Power Walking is een vorm van actief wandelen. Power Walking is zeer sportief en de deelnemers kunnen na wat training snelheden tot circa 8 kilometer per uur behalen. Hierdoor is het niet te vergelijken met regulier wandelen. Power Walking is tevens dé actieve sport voor mensen die niet de belasting op de knieën en heupen willen hebben welke hardlopen wel veroorzaakt. De technieken van Power Walking zijn in een clinic goed aan te leren, waarna er bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze een heerlijke sportieve, verfrissende activiteit kan worden ontwikkeld.Meer informatie over deze clinics 

 

De Vorm Trainingen: clinic Mindful wandelen/hardlopen

Meditatief wandelen of hardlopen is de nieuwste tak aan de boom van gezonde persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van bewegen en mediteren is zeer effectief. De trainers van De Vorm Trainingen leren u de technieken waarbij u lichamelijke inspanning levert en de geest leert te ontspannen, welke zeer geschikt is voor stressmanagement gedurende de werkdag. Vele onderzoeken tonen het verband aan van negatieve stress en de hiermee gepaard gaande gezondheidsrisico’s en vermindering van prestaties in het algemeen. Er worden tijdens de trainingen van De Vorm Trainingen dan ook ademhalingstechnieken aangeleerd, die vooral in een werksituatie zeer bruikbaar zijn zodat u tijdens gespannen momenten kunt ontspannen en focussen. Deze training is te volgen als cursus en workshop.Meer informatie over deze clinics download (4)

 

De trainingen van De Vorm Trainingen kunnen separaat gegeven worden of worden gecombineerd tot een volledig coachingspakket. Met de trainingen van De Vorm Trainingen krijgt u altijd een op maat gemaakt pakket voor uw organisatie en uw medewerkers.

Vul hier het contactformulier in voor meer informatie of voor een eerste persoonlijke kennismaking met De Vorm Trainingen.

Share This: