Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Testimonials

Ik ben via een goede kennis bij Michel gekomen toen ik het gevoel had in een Burn-out te zijn beland. Ik had al met verschillende hulpverleners geprobeerd mij vooruit te helpen.Ik was depressief,sliep slecht had moeite met concentreren en was erg prikkelbaar.
Na een 6 zestal gesprekken welke soms wel tot 3 uur lang duurde heb ik veel inzichten verkregen in mijn drijfveren mijn triggers en mijn overtuigingen over mijzelf. Ik heb effectieve methoden geleerd waarmee ik zelf aan de slag kan. Ik kan Michel aan iedereen aanbevelen. Met zijn rust, kennis van zaken en open persoonlijkheid is hij redelijk uniek in zijn aanpak.

Trudy
Ermelo

In een moeilijke periode in mijn leven waar een scheiding en een lange periode van alcohol misbruik mijn leven totaal op zijn kop zetten heb ik een Inspiratie wandeling gedaan bij De Vorm Trainingen. Ik had er niet veel vertrouwen in maar deed het op aanraden van een vriend. Na de wandeling begreep ik dat wanneer ik iets wilde bereiken in mijn leven en wilde veranderen ik de verantwoordelijkheid bij mijzelf moest leggen. Ik was altijd afhankelijk geweest van anderen voor mijn geluk.
Na een intensieve periode van coaching en veel werk aan mijzelf begon mijn leven te veranderen. Ik kreeg inzichten over mijzelf die ik zonder de coaching nooit had verkregen. Ik ben hierdoor verandert en ben weerbaarder en eigenlijk kan ik zeggen gelukkiger geworden. Het was een strijd maar hij was het waard. Bedankt Michel het was een zware maar mooie tijd!

Herman
Blaricum

Ik heb een aantal coaching gesprekken met Michel gehad omdat ik in mijn werk en priv├ę omgeving hinder ondervond van mijn kwetsbaarheid. Al tijdens het eerste gesprek kwam naar boven dat er nog veel rouwverdriet in mij zat, iets waar ik me niet bewust van was. Michel heeft hierop adequaat gereageerd en mij hierin uitstekend begeleid. Gaandeweg de volgende vier gesprekken kwamen er meer dingen naar boven die elk een eigen aanpak nodig hadden. Ik ben steeds met zijn opdrachten en adviezen aan de gang gegaan en het heeft mij elke keer weer verder gebracht op mijn eigen unieke pad. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en volg veel meer mijn eigen gevoel zodat ik niet alleen meer geluksmomenten ervaar maar ook krachtiger en steviger in het leven sta. Ik merk dat ik stappen onderneem die ik voorheen niet aandurfde. Ik ben erg tevreden over zijn coaching en zijn manier van werken. Michel is een ervaringsdeskundige die je graag verder helpt op je pad.

Didi Maartensdijk

Langs deze weg wil ik graag ander mensen mijn ervaring delen met Michel Boerdam. Ik kwam bij Michel na het faillissement van mijn bedrijf. Ik was totaal ontredderd, ik dacht dat ik nooit meer eigenwaarden zou krijgen. Ik heb geleerd dat alles relatief is dat positief denken je kan helpen je dagelijks te versterken en dat er veel kracht ligt in het naar binnen kijken, wat we overigens te weinig doen. Ik heb leren mediteren en ontspannen. Ik weet nu dat ik alles kan bereiken wanneer ik maar iets kiest te bereiken wat ik doe voor mijzelf en niet om iemand te zijn die ik denk dat een ander graag ziet. TOP Michel, bedankt!

G de Vries Amsterdam

Waar zal ik beginnen te beschrijven wat ik heb ervaren bij Michel? Na mijn scheiding was in extreem onzeker. Dacht dat alles aan mij lag. Ik kon de gewone dagelijkse dingen als een last zien. Door mijn gesprekken en de behandelingen met Hypnotherapie heb ik veel geleerd en heel veel kunnen loslaten. Ik beveel Michel Boerdam aan voor iedereen die vastloopt zich zelf kwijt is en wie eens wil lachen om zichzelf. Michel het was en prachtige ervaring Thanx!

Jolanda Hilversum

Share This: