Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Persoonlijk leiderschap training ‘Geluk als keuze’

Inleiding:

Iedereen streeft naar geluk en harmonie in zijn leven en als je vraagt wat geluk is voor iemand, dan krijg je toch nog weleens uiteenlopende meningen. Zelfs mensen die  behoeftig of download (3)ziek zijn kunnen zich toch gelukkig voelen. Geluk is dus een interpretatie van de werkelijkheid zoals wij hem labelen of valideren. Wat houdt ons dan tegen om meer of vaker gelukkig te zijn? Wat is de rol van stress bij het verkrijgen van een gevoel van geluk? Heeft mijn zelfbeeld invloed op mijn geluksbeleving?

 

Aanpak:

In deze training wordt geleerd dat negatieve gedachten en overtuigingen een enorme invloed hebben op het persoonlijk welzijn, de communicatie, de productiviteit en de gezondheid. Aan de hand van rollenspellen, computergestuurde biofeedback apparatuur Hearthmathe en persoonlijke gewaarwordingsoefeningen leert u van de trainers van De Vorm Trainingen om anders te kijken naar situaties in het algemeen én om anders te kijken naar persoonlijke en zakenrelaties. Tevens zult u ervaren welke enorme voordelen er zijn wanneer u op een positieve manier kan kijken naar uw eigen drijfveren, overtuigingen en de bijbehorende emoties. De Vorm Trainingen garandeert dat deze training leidt tot een diepere zelfkennis en het sneller herkennen van burn-out risico’s.download (4)

 

Doelgroep:

Iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan zijn of haar geluksbeleving alsmede de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Duur:

4 uur.

Locatie:

Op locatie van cliënt of een locatie in de buurt van de cliënt.

Deelnemers:

Minimaal 4 en maximaal 12.

Kosten:

Op eigen locatie van cliënt t/m 6 personen € 85,00 per persoon, alle deelnemers daarboven € 55,00 euro per persoon. Wilt u de training volgen op een andere locatie, dan maken wij graag een gepaste offerte.

images (10)

Share This: