Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Open thema training ‘Passie als werkgever’

Inleiding :

in alle bedrijven gaan de dingen we eens niet zoals men dit graag zou willen. Er is bijvoorbeeld een hoog ziekteverzuim of de onderlinge verhoudingen zijn niet optimaal waardoor de focus op het werk vermindert en worden de doelstellingen derhalve niet gehaald. U weet dat er meer inzit maar het komt er niet uit. Dan is het misschien tijd om het personeel met een frisse blik naar uw bedrijf, zichzelf en hun drijfveren te laten kijken.images (8)

Deze training is een blauwdruk om uw bedrijfsthema’s te verwerken in een training. De Vorm Trainingen richt deze training op de persoonlijke ontwikkeling, empatische communicatie, zelfmotivatie en het herkennen van persoonlijke motieven tot werken. De ‘Open Thema Training’ is een tool voor communiceren of herdefiniëren van uw bedrijfsdoelstellingen, uw management doelen, de drijfveren van uw organisatie en de toestand van uw onderneming op dit ogenblik. De Vorm Trainingen helpt met het herfocussen hiervan. Deze training is bij uitstek geschikt om in te zetten bij organisatieveranderingen zoals hefinrichtingen, reorganisaties, samenwerkingsverbanden maar ook als tool bij de groei van uw bedrijf.

Aanpak:

In een gesprek definiëren wij uw doelen en leggen wij uit, hoe wij denken dat wij uw doelstellingen positief kunnen beïnvloeden.

Doelgroep:

Bedrijven die zichzelf en het personeel de kans willen geven zich te resetten en te herfocussen op hun behoefte en drijfveren.download (2)

Duur:

4 uur.

Locatie:

Op locatie van cliënt of een locatie in de buurt van de cliënt.

Deelnemers:images (7)

Minimaal 4 en maximaal 12.

Kosten:

Op basis van de gemaakte offerte.

 

 

 

Share This: