Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Feedback training ‘Feedback Feed Positive’

Inleiding :

Communicatie staat aan de basis van iedere vorm van samenwerking. Het geven en ontvangen van feedback is daar een belangrijk onderdeel van. Hoe spreek je iemand aan op zijn functioneren en hoe kun je iemand motiveren?  En hoe gaat u zelf om met feedback, positief maar ook negatief?

Het is vaak zo dat we aannemen dat kennis over dit onderwerp komt met kennis over normale omgangsvormen. Toch is dit maar ten dele waar, het geven en ontvangen van feedback hangt samen met verschillende vormen van communicatie

  • verbaal niet inhoudelijk  (stem, intonatie )images (4)
  • verbaal inhoudelijk ( wat zeg ik in mijn communicatie )
  • non verbaal ( houdingen en bewegingen )

We realiseren ons vaak niet welke interne processen ten grondslag liggen  aan communicatie zoals onze stemming, vooroordelen, empathie of antipathie. Dit alles speelt zich af op een onbewust niveau.

In deze zeer inspirerende training leert u de verschillende communicatievormen en hun oorsprong beter te herkennen. Tevens zult u leren welke afstemmingstechnieken er zijn in een gesprek waardoor de communicatie efficiënter zal verlopen. Hierbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van de technieken uit de NLP (neuro linguïstiek programmeren).

In deze training zult u kennismaken met uw eigen onbewuste processen. U zult de bijbehorende lichamelijke componenten leren herkennen zodat u er in de toekomst positiever en effectiever mee om zult gaan.

Na de training bent u dan ook in staat beter te luisteren, informatie te filteren en op eigen kracht met lastige situaties en conflicten om te gaan. U zult bemerken dat u anderen beter kunt motiveren en u heeft inzicht gekregen in de interactie en communicatiepatronen.images (3)

Aanpak :

Door rollenspel, oefeningen en discussies krijgt u inzicht in de belangrijkste communicatieprocessen en u leert daarmee te werken.

Doelgroep:

Iedereen die zijn communicatieve vaardigheden wil uitbreiden en zich meer bewust wil zijn van de onbewuste processen in deze vorm van feedbackcommunicatie.

Duur:

4 uur

Locatie:

Op locatie van cliënt of een locatie in de buurt van de cliënt.

Deelnemers:

Minimaal 4 en maximaal 12.

Kosten:

Op eigen locatie van cliënt t/m 6 personen € 85,00 per persoon, alle deelnemers daarboven € 55,00 per persoon. Wilt u de training volgen op een andere locatie, dan maken wij graag een gepaste offerte.

images (11)

 

 

 

 

 

Share This: