Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

De Vorm Trainingen werkwijze en kosten

Bedrijfstrainingen

Voor informatie van onze bedrijfstrainingen, een offerte, een kennismakingsgesprek of  een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een specifieke behoefte heeft welke u niet terug vindt op onze website. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om passend maatwerk te kunnen bieden.

Coaching

Coaching is een persoonlijke ervaring. Daarom start een coachingtraject altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek dient om te onderzoeken of beide partijen de indruk hebben, dat coaching zinvol zou kunnen zijn om aan de specifieke behoefte te voldoen. Wanneer dit zo is, wordt gezamenlijk een traject besproken waarbij er een inschatting wordt gemaakt van de mogelijke sessies en de daarbij horende kosten. Het behandelingstraject kan altijd door de cliënt zonder opgaaf van redenen tussentijds worden beëindigd.

De kosten worden bepaald aan de hand van een offerte op maat. Bent u financieel minder draagkrachtig, dan houden wij daar rekening mee en sluiten we aan bij uw mogelijkheden.

Workshops

Aan de geplande workshops, clinics en wandelingen kunt u deelnemen. Maar u kunt dit ook door ons laten organiseren voor uw bedrijf, organisatie, vrienden of familie aangelegenheden, desgewenst in combinatie met een hapje of drankje. We hanteren een minimum van 4 deelnemers en de workshops worden doorgaans gegeven in de omgeving van Putten. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit in uw eigen omgeving te laten plaatsvinden.

De kosten van een door ons geplande activiteit kunt u terugvinden in de agenda op onze website. Wilt u zelf een workshop, clinic of wandeling door ons laten organiseren, dan maken wij geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Contact

Indien u vragen heeft, neem dan contact op met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur.

 

Share This: