Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Workshop Inspiratie tot Leven

 

“Inspiratie tot Leven” is niet zo zeer het opwekken van inspiratie  maar het vrij laten komen van inspiratie welke ons van nature eigen is.images (13)

Inspiratie ontstaat wanneer we vrij in het leven kunnen staan en niet worden beïnvloed door negatieve gedachten en/of overtuigingen, een belemmerend zelfbeeld dan wel dagelijkse stress of economische en/of sociale prestatiedruk.

Het leven legt ons zo veel druk op, dat we niet meer goed in contact staan met onszelf. We onderkennen de signalen van het lichaam en de geest vaak niet, maar worden pas door steeds erger wordende klachten gedwongen stil te staan bij wat er speelt in ons leven. Burn-out, chronische vermoeidheid, depressieve sombere stemmingen en chronische lichamelijke klachten zijn veel gehoorde symptomen die ons duidelijk maken dat we pas op de plaats moeten maken. Ondanks onze relatieve welvaart ervaren velen van ons geen echt levensgeluk.

In deze workshop kunnen we op verschillende manieren ontdekken welke blokkades er in ons leven zijn. Door middel van ademhalings- en ontspanningstechnieken, Inner Focus en andere lichaamsgerichte technieken ervaren we hoe ons lichaam reageert op onze overtuigingen, aannames en gedachten.images (2)

 

Na deze workshop kun je een duidelijk onderscheid maken wat voor invloed positieve en negatieve gedachten en/of overtuigingen hebben op het lichaam, de emoties en de stemming. Door bewust te luisteren naar de signalen van het lichaam en daarvan te leren, kun je meer van het leven gaan genieten en minder kwetsbaar worden door gebeurtenissen buiten onze invloedsfeer.

De meeste theorieën die we bespreken worden onderbouwd door ervaringsoefeningen; zo kun je het geleerde direct toetsen aan de werkelijkheid.

De workshop duurt ca. 3 uurdownload

 

Share This: