Inspiratie tot Leven workshop Putten

Inspiratie tot Leven is niet zo zeer het opwekken van Inspiratie maar het vrij laten komen van Inspiratie welke ons van naturen eigen is.
Inspiratie ontstaat wanneer we vrij in het leven kunnen staan. Niet beïnvloed door negatieven gedachten en/of overtuigingen een belemmerend zelfbeeld dan wel dagelijkse stress of prestatie druk economisch of sociaal.

Het leven kan ons zo veel druk op leggen dat we niet meer goed in contact staan met ons zelf. We onderkennen de signalen van het lichaam en de geest vaak niet maar worden gedwongen door steeds erger worden de klachten stil te staan bij wat er speelt in ons leven. inspiratie1
Burn-out, chronische vermoeidheid, depressieve sombere stemmingen en chronische lichamelijke klachten zijn veel gehoorde symptomen die ons duidelijk maken dat we een pas op de plaats moeten maken. Tevens is het zo dat ondanks onze relatieve welvaart velen van ons geen echt levens geluk ervaren.

In de workshop krijgen we op verschillende manieren de mogelijkheid zelf te ervaren welke blokkades we zelf kunnen ervaren in ons leven en hoe we daarmee aan het werk kunnen. Middels ademhaling en ontspanningen technieken. Inner focus en andere lichaamsgerichte technieken zullen we zelf kunnen ervaren hoe ons lichaam reageert op onze overtuigingen, aannames en gedachten.

Na de workshop zul je duidelijk kunnen onderscheiden wat voor invloed positieven, negatieve gedachten en overtuigingen hebben op het lichaam de emoties en je stemming.
Hoe je door bewust te luisteren naar de signalen van het lichaam en daar van te leren je meer van het leven kan gaan genieten en minder kwetsbaar kan worden voor gebeurtenissen buiten onze invloed sfeer.
De meest theorieën welke je zult horen worden onderbouwd door ervaringsoefeningen. Zo kun je het geleerde direct toetsen aan de werkelijkheid.images (1)

Deelname alleen na voorinschrijving info@devormtrainingen.nl

De workshop duurt ca. 2.5 uur
Kosten: € 22,50 inclusief koffie thee en overige dranken.

Share This: