Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Partner Praktijk Fysiotherapie Manueel Therapie Putten

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Baldwin Aalders uit Amersfoort  en sinds 1 mei 2000 werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut in Putten.

Ik werk al als fysiotherapeut vanaf juli 1986. In mijn werk heb altijd bijzondere interesse gehad in de psychische kant van klachten. Om die reden heb ik een heel aantal opleidingen gevolgd om hier verder in thuis te raken. Specifieke aandachtsgebieden zijn pijn en psychosomatische klachten binnen het bewegingsapparaat.

Als coachende fysiotherapeut help ik mensen te ontdekken en te beïnvloeden die factoren die van belang zijn bij hun klachten. Hierbij worden oefeningen gebruikt in combinatie met gespreksvormen ter bewust wording van het lichaam in combinatie met de klachten.

putten fysio

Baldwin

Share This: