Inspiratie wandelingen De Vorm Trainingen

Germany, Ammersee, Hiking shoes hanging on wood lodgeEen inspiratie wandeling is een wandeling met als doel weer in contact te komen met de diepere lagen van onszelf waar we vaak door ons drukke, jachtige leven, van vervreemd zijn.

De wandelingen worden  uitgebreid met inzicht en reflectieoefeningen adem- en ontspanningstechnieken.

 

Wat doen we tijdens inspiratie wandelingen?

We gaan opzoek naar die delen van jezelf waar mee je in contact staat wanneer je onbevangen en natuurlijk in balans bent, helemaal in het hier en nu. Los van de dwingende overtuigingen m.b.t. zaken waar we vaak van denken aan te moeten voldoen. Deze gedachten en overtuigingen over onszelf zorgen er vaak voor dat we bijna niet meer simpel blij en gelukkig kunnen zijn. We zijn vaak pas tevreden als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Bij een inspiratie wandeling van De Vorm Trainingen zoeken we de stilte om ons heen en in onszelf. Dit doen we door te wandelen in bijzondere inspirerende omgevingen en onder begeleiding van een ervaren Lifecoach. Middels gerichte oefeningen krijgen we contact met die delen van onszelf welke vaak overstemd worden door onze onrustige geest.

 

Voor wie zijn de inspiratie wandelingen van De Vorm Trainingen bedoelt?

 • Voor iedereen die in een prachtig omgeving even stil wil staan bij zichzelf Voor uw sluimerende levensvragen waar u nog geen antwoord op hebt
 • Voor wie dagelijks stress ervaart en het gevoel heeft er geen controle over te hebben
 • Voor iedereen die weer eens zijn omgeving wil zien met een totaal onbevangen blikinspiratie1
 • Voor als u weer in contact wil komen met diepere emotioneel lagen van u zelf
 • Voor wie in contact wil komen met zijn innerlijke hulpbronnen
 • Voor wie inzichten wil verwerven in zijn drijfveren en overtuigingen
 • Voor wie wil genieten van zichzelf de natuur en de anderen

 

De aanpak van De Vorm Trainingen

Wij gaan samen op weg naar mooiste plekjes en we wandelen door inspirerende natuurgebieden. Onderweg zal de Lifecoach oefeningen begeleiden die u laten ontspannen en zult u uw gedachtestroom over randzaken weer onder controle krijgen. Aansluitend aan deze oefeningen kunnen we met algemene of persoonlijk vraagstukken aan de slag gaan. We onderzoeken wat u boeit, inspireert en wat u eventueel belemmerd. De coach zal u telkens de ruimte geven uw ervaringen te delen met hem of de groep. Dit is geen must maar het kan inspirerend werken om uw ervaringen te verwoorden.

U zult na de wandeling een positieve en inspirerende ervaring rijker zijn. Tevens worden u een aantal tools gegeven welke u direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Zo trachten we ook de dagelijkse inspiratie in uw leven te bevorderen.

 

Wat zult u leren van De Vorm Trainingen?

 • Wat de lichamelijke verschijnselen van stress zijn en hoe ze te herkennen.path
 • Hoe u middels een test kan ervaren hoe positieve en negatieve gedachten u lichamelijk beïnvloeden.
 • Hoe uw lichaamshouding uw gemoedstoestand beïnvloed en deze van negatief naar positief kan veranderen.
 • Hoe u door stilte, gerichte concentratie en specifieke ademtechnieken uw gelukservaring positief kunt beïnvloeden.
 • Wat u kunt doen om nieuwe inspiratie in uw leven te ontwikkelen.

 

Wat is er mogelijk

Wij verzorgen wandelingen in binnen en buitenland die bezocht kunnen worden door iedereen. U kunt dus met vrienden en bekenden een wandeling ervaren of kennis maken met andere geïnteresseerden in een open groep.

Elke wandeling kan een verschillend thema hebben waardoor u vaker een inspirerende wandeling kan lopen bij De Vorm Trainingen. Tevens verzorgen wij wandelingen op maat. Dit betekend dat u met vrienden kunt besluiten om een privé wandeling voor u te laten organiseren door De Vorm Trainingen. Wij kunnen hierin faciliteren door thema’s te bieden waarin u zich zou willen verdiepen.

Bedrijven en organisaties kunnen onze expertise inzetten voor groepsuitjes. Dit kan voor interne als externe doelgroepen met een thema van uw keuze. Dit kan als bedrijfsuitje, maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een teambuilding activiteit of als ondersteuning bij veranderingsprocessen.

 

Duur van de wandelingen

De basis wandeling duurt circa 3,0 uur. We hanteren een maximum van 8 personen per groep.

Met een door ons ‘op maat’ gemaakte programma, kunnen we wandelingen van een dag of langer verzorgen in binnen en buitenland geheel verzorgt met lunch, diner en verblijf. De open wandelingen kunnen alleen na voorinschrijving worden bezocht. Dit in verband met de groep grote.

Wilt u meer weten neem dan contact op met ons.

Share This: