Op 28 en 29 maart organiseert de De Vorm trainingen twee Inspiratie wandelingen in de bossen van Putten.

Inspiratie wandelingen De Vorm Trainingen

Een inspiratie wandeling is een wandeling met als doel weer in contact te komen met de diepere lagen van onszelf waar we vaak door ons drukke, jachtige leven, van vervreemd zijn.

De wandelingen worden uitgebreid met inzicht en reflectieoefeningen adem- en ontspanningstechnieken.images (2)

 

Wat doen we tijdens inspiratie wandelingen?

We gaan opzoek naar die delen van uw zelf waarmee u in contact staat wanneer u onbevangen en natuurlijk in balans bent, helemaal in het hier en nu. Los van de dwingende overtuigingen m.b.t. zaken waar we vaak van denken aan te moeten voldoen. Deze gedachten en overtuigingen over onszelf zorgen er vaak voor dat we bijna niet meer simpel blij en gelukkig kunnen zijn. We zijn vaak pas tevreden als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Bij een inspiratie wandeling van De Vorm Trainingen zoeken we de stilte om ons heen en in onszelf. Dit doen we door te wandelen in bijzondere inspirerende omgevingen en onder begeleiding van een ervaren Lifecoach. Middels gerichte oefeningen krijgen we contact met die delen van onszelf welke vaak overstemd worden door onze onrustige geest.

De wandelingen starten bij restaurant het Smulhuisje aan de krachtighuizerkern 24 in Putten om 12:00

We starten eerste met een kopje thee of koffie Michel Boerdam zal dan het een en ander uitleggen over de onderwerpen welke aanbod zullen komen inimages (19) de wandeling er is dan ook ruimte voor het stellen van vragen.

Hierna gaan we de bossen in en begint de wandeling. De wandeling zal na ca 1.5 uur worden onderbroken voor een kopje thee en een versnapering in het bos.

De wandeling duurt totaal ca 3 uur maar kan ook uit lopen.

Er word gewandeld in een zeer rustig in tempo dan voor de meeste mensen goed vol te houden is.

De kosten inclusie thee en koffie zijn € 27,50

Er kunnen per wandeling slechts 8 mensen deelnemen.

Je kunt alleen deelnemen bij voorinschrijving contact

Je bent van harte welkom

images (15)

 

 

Share This: