Bel ons: 0341- 843792 - 06-83442959

Eten voor een prachtige huid

Eten voor een prachtige huid

Wie wilt er nou niet prachtig en jong uitzien? Maar door milieuvervuiling en stress, verwaarlozen we onze huid. Gelukkig zijn er voedingsstoffen die er toch voor kunnen zorgen dat je huid weer zal stralen.

images (5)

De stoffen die ons lichaam nodig heeft zijn koolhydraten, eiwitten en vetten. De eiwitten en vetten zijn het belangrijkst om je gewicht onder controle te houden, de veroudering te verminderen en je immuunsysteem te verbeteren. Eiwitten kan je gemakkelijk vinden in vegetarische voeding, zoals tofu en melk maar ook in niet-vegetarische voeding zoals, kip, vis en eieren.

Vezelrijk voedsel is erg belangrijk om de overbodige cholesterol te verminderen en voor bescherming van je hart. Voeg meer vezels toe aan je eetpatroon. Zolang als je hart gezond is, is je huid ook gezond.

Lekkere Yoghurt

Dit is een onderdeel van een dagelijks Indiaans dieet en is rijk aan eiwitten en calcium, die spierversterkend werken, en je botten versterken. En als extra, heeft yoghurt nog de functie om de maag te helpen om voedsel makkelijker te verteren.

Bessen bom

Bessen zien er van nature al heerlijk en mooi uit en ze doen hetzelfde met je lichaam. Dit is omdat ze ons de benodigde antioxidanten en vitamine C geven. Ze helpen ook met het verbeteren van je immuunsysteem.

Bladerige groentenimages (7)

Groene bladerige groeten (denk aan salade), zorgen voor een langer leven, omdat ze rijk zijn aan beta-caroteen, vitaminen en vezels, die hart-vriendelijk zijn en helpen om je bloeddruk in controle te houden.

Knapperige noten

Noten voegen textuur toe aan ons eten, en bevatten onverzadigde vetten om je huid gezond te houden. Ook doordat ze rijk aan fytochemicaliën en vitamines zijn, helpen ze om het verouderingsproces te remmen en voorkomt cel beschadiging.

Gember en knoflook

Ook al wordt er maar heel weinig van in ons eten gedaan, spelen ze toch een grote rol in ons leven. Ze hebben een anti-schimmel functie, en knoflook helpt bij het verminderen van je cholesterol en bloeddruk.

Avocadodownload

Ze zijn rijk aan vitamine E, die helpen bij het repareren van je huid. Vitamine E is een antioxidant en het helpt om je huid te beschermen tegen de beschadigingen van de huid. En het helpt ook nog tegen te hoge bloeddruk.

Bron: Health.nl

Share This: