Onze ervaringen in het leven worden bepaald door onze perceptie van wat we meemaken. Een zelfde situatie door meerder mensen ervaren geeft verschillende beschrijving van deze situatie.
Dit heeft te maken met welke ervaringen we hebben en met welke overtuigingen we naar die situatie kijken, deze zijn zeer persoonlijk.
Een zelfde situatie kan uitspraken opleveren als “ Dit komt vast goed” “Dit kan wel eens niet meer goed komen” tot “ ik weet het zeker, dit komt nooit meer goed “ Dit hangt af van ervaring en overtuiging van de betrokkenen. Het is duidelijk dat de persoon die denkt “het komt wel goed” een grotere kans heeft de gegeven situatie positief te beïnvloeden en dat de persoon die denkt “ik weet zeker dat het nooit meer goed komt” een veel kleiner kans heeft dit te doen.1031481c65ed0ac945d59e5663e9769e

Uit onderzoek is gebleken dat iemands overtuiging een belangrijke factor is bij het genezen van ziekte en/of ziekte ontwikkelen. Positieve of negatieve gedachten of overtuigingen kunnen verandering teweeg brengen op cel niveau zelfs op het niveau van DNA, dat dit kan veranderen zelfs onder invloed van emoties is reeds voldoende bewezen.

Bij Quantum Change de Vormtrainingen kun je leren om negatieve belemmerende overtuigingen te veranderen in positieve kracht gevende overtuigingen. Tevens kun je ervaren hoe dit je leven kan veranderen. Middels een door De Vorm Trainingen ontwikkelt protocol van handelingen en oefeningen kunnen de negatieve belemmerende overtuigingen worden opgespoord en worden vervangen door positieve overtuigingen. Je zult het resultaat direct objectief kunnen ervaren.

Middels verschillende ademtechnieken, relaxatie oefeningen, affirmatie technieken en de beïnvloeding van ons persoonlijk elektromagnetisch veld, ( oefeningen uit de energetische psychologie ) kunnen we deze resultaten in een ca 30 minuten bereiken. Na de workshop kunt u zelf aan de slag met de geleerde technieken om uw leven te verrijken en te verdiepen.
Wanneer u met deze innovatieve techniek kennis wilt maken kan dit ook als onderdeel van een persoonlijk coaching traject.
Neemt u daarvoor even contact op met ons.

Kijk hier voor meer informatie over Quantum Change De Vorm Trainingen

Eerst volgende workshop 7 mei in Putten. agenda

Share This: